mortenvelde.com © 2009 • Åndsverkloven

 

 

 

 

Teamet mitt

 

Personene rundt meg som hjelper meg med treningsplanlegging, stevner, skadeforebygging og annet diverse.

 

_______________________________________________________________

 

Erling Askeland

 

 

Erling har vært min personlige trener siden 2004. Med over 30 års erfaring som friidrettstrener har han etterhvert opparbeidet seg god kunnskap om hva som skal til for å løpe fort. Selv etter 30 år er han stadig ute etter å lære mer.

 

Var i perioden 2003-2008 fagansvarlig for mellom- og langdistanse i NFIF, med særlig fokus på juniorløperne. Valgte høsten 2008 å trappe ned. Vi fungerer veldig godt sammen og det tror jeg er en meget viktig forutsetning for å lykkes. Han er også trener for blant annet Urige Buta, Norges beste langdistanseløper.

 

_______________________________________________________________

 

Kåre Osnes

 

 

Kåre er daglig leder i Haugesund IL. Som tidligere langdistanseløper (og fremdeles klubbrekord-holder på 5000m i HIL) og siden trener, manager og ansatt i NFIF har han nærmere 40 år bak seg i friidretten. Gjennom sine mange år har han utviklet et veldig stort nettverk over hele verden med stevnearrangører og andre folk. Jeg møter stadig på folk som kjenner "the man with the beard" når jeg er ute å reiser. Kåres nettverk kommer meg veldig til gode når det er snakk om å få plass i forskjellige løp. Kåre er også den som fikser det meste av reiser og andre logistikkproblemer for meg.

 

_______________________________________________________________

 

Andre som hjelper meg

 

 

Fysioterapaut Per Arne Stautland

 

Kiropraktor Jan Arve Borge

 

To meget kompetente personer innenfor hvert sitt felt som hjelper meg både med skadeforebygging og når skadene inntrer. Begge er godt oppdatert på andre fagområder og er samtidig åpne for at andre behandlingmetoder enn deres fagfelt kan forsøkes når det gjelder å bli kvitt skadeproblemer.

Dette mener jeg er en meget viktig egenskap. Alt for mange eksperter har en tendens til å fnyse av andre behandlingsmetoder enn sin egen.

 

_______________________________________________________________