mortenvelde.com © 2009 • Åndsverkloven

 

Nyheter

 

 

 

Endelig online

 

I september i fjor startet jeg prosjekt mortenvelde.com. Tanken var å skaffe meg et ekstra utstillingsvindu slik at jeg kan tilby eventuelle sponsorer noe mer enn å få logoen på t-skjorta mi. Jeg trodde det skulle gå kjapt å snekre sammen en nettside. Slik gikk det ikke...

 

Jeg visste fint lite om hvordan man laget en nettside. Heldigvis fant jeg et program som gjorde alt mye lettere. Litt html-lesing og annet nerde-greier har det likevel blitt. En annen ting var at jeg ville prøve meg på Photoshop. Også der var jeg helt ny og måtte derfor sitte timesvis å se på tutorials på youtube. Men som med alle andre ting, trening gjør mester(?). Etter nesten fem måneder er omsider nettsiden klar.

 

Jeg håper og ønsker å oppdatere siden med jevne mellomrom uten alt for lenge mellom hver gang. Så får vi se om jeg klarer å holde det løftet. Ta en kikk og kom gjerne med tilbakemeldinger på nettsiden. Flere videoer vil (forhåpentligvis) komme etterhvert når jeg får tak i det riktige utstyret og lærer meg å legge dem ut på nett.

 

- Velde - 18.01.09

 

_______________________________________________________________